6 Läs mer >>
Imorgon klockan tre så bär det av till Brisbane. Tre på morgonen...
Två veckor där ungefär, sedan åker jag vidare till Sydney där la familia ska sluta upp efter nyår.
Jag vet som sagt inte om jag kommer ha tillgång till dator under tiden, men det kommer förmodligen inte att bli så många uppdateringar. Men jag tar bilder och så berättar jag sen, ja? :)




GOD JUL :)

Resa

0 Läs mer >>

Jag märker att jag är betydligt mindre benägen att blogga under loven. Det är ju lite tråkigt. Mest för er, jag har tid men inte lust och oftast inte så jättemycket att berätta.
På tisdag ska jag iallafall till Brisbane(jag var helt säker på att det var onsdag. HELT SÄKER.. :p) och då kommer jag säkert ha saker att säga. Dock så kommer internet tillgången vara osäker.

Nu sitter jag och dricker isvatten och väntar på Anne. Det är varmt, väldigt varmt. Men det blir alltid svalare mot kvällen iallafall, det är bra för annars hade det varit olidligt.

Vi hörs när jag har något att säga....

Lovlättjan gör sitt

4 Läs mer >>

Jag har inget att berätta just nu. Det är som vilket lov som helst här. Bara....varmare. Så vi kan väl ta lite bilder då! :)

   
Ina, Jag och Vanessa innan 'the Val', Utbytesstudenterna och Shani i japanska kimonos, Jag vid Lake Eacham


Lake Eacham - bästa badsjön!


 
Vackra miner, jag som ser ut som att jag har fångat en kycklig som jag ska äta till lunch... :p


 
Blackandwhite. (Eller nåt. Saknar Victoria... :'( ) Gangstakeps och glamourklänning. Haha

Torsdag

4 Läs mer >>
Lite snabbt om helgen innan jag ska gå och lägga mig, Anne kommer hit halv sex imorgon. Hennes värdmamma börjar jobba klockan sex och vi ska in till Cairns och bo hos våran kompis en natt.

I lördags var jag på 18-års fest hos en kompis. Det var en rätt liten hemmafest, men det var bra iallafall. Vi stannade över natten och fick bacon och ägg till frukost och jag förlorade (som vanligt) singstar. Jag är värdelös på det.
Och igår så åkte jag till Anne's hus för första gången. Fem månader tog det innan jag kom dit. Men hon bor ungefär 20 min utanför Atherton och det är ju enklare för henne att komma hit. Vi gjorde inte mycket iallafall, såg på film, drack te och läste horoskop.
Idag har jag inte gjort nånting. Städat lite på rummet och packat lite småsaker inteför imorgon. Vi tänkte gå ut och äta middag och sedan gå på bio. Mys. Sedan bär det ju av till Brisbane och Sydney för min del.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Men för att det ska finnas något roligt också så lägger jag upp en bild på mig och Anne från tjejkvällen vi hade förra veckan.

Det roligast under den kvällen var för övrigt nattpromenaden till utsiktsplatsen. (Förvånansvärt mysigt att vara där på natten trots att utsikten inte syns i mörkret... :p) Anne och Victoria dog nästan av rädlsa för skalbaggarna. De är faktiskt jättestora, men Shan och jag dog nästan av skratt för att de andra var så rädda.

Helgrapport

7 Läs mer >>
Det känns verkligen inte som att det är fredag idag. Jag tappar ju som bekant allt vad tidsuppfattning heter under lov och ledigheter, och här är det ännu mer förvirrande. Det är snart andra advent och ännu har inte minsta lilla snöflinga, adventsljusstake eller tv-julkalender skymtats. Istället har jag legat och solat, ätit pizza på altanen och suttit ut i shorts till klockan 7 på kvällen. Inte konstigt att jag blir förvirrad.

Det har inte gjorts speciellt mycket under veckan. Första lovveckan är ju alltid lite slö. Bara lite avsked till Victoria, vaka när vi skulle föra Teresa till flygplatsen, städning av rummet samt den till slut lyckade avrättningen av en totalt jättevidrig spindel som tydligen tyckte mitt rum var en bra plats att befinna sig på.
Usch.

Under P-night gjorde vi i stort sett ingenting, vi tittade på film och åt en god middag bara. Men jag ska visa några bilder sedan, det tar så länge att ladda upp dem.

Här är iallafall jag innan Valedictoryn (haha, två veckor sedan, men kameran var ju borta).
De flesta andra av mina bilder är suddiga och allmänt dåliga, men jag kanske kan hitta nån bra att visa senare.


Notera "sockbrännan". Det är så det går när man vandrar omkring med shorts och skor som täcker hela foten.Fast min är inte sådär jätteextrem.

Fredag

4 Läs mer >>
Fick tillbaka den idag :) Jag är mycket, mycket glad!
Så imorgon kan jag visa lite bilder och sånt.

Och kameran äro återf...

2 Läs mer >>
December. Lite för många hejdå för att det ska vara roligt. :'(


(Haha. VIlket emoinlägg insåg jag just. men såna behövs väl också)

Without you it's a wa...