3 Läs mer >>
Jag vet. Jag är helt sanslöst jättedålig på att uppdatera. Men det är jobbigt ibland. (Ganska ofta)
Förra helgen var jag i Cooktown. Det var inte sååå mycket att hänga i granen men trevligt sällskap och vi snorklade vilket var jättekul. Sedan har jag bara varit i skolan och chillat med vänner.
Jag har blivit jättebra vän med en amerikansk tjej som heter Brittany. Hon går på min skola men hon är inte en utbytesstudent, hon har flyttat hit. Hon bodde i mitt hus hela helgen och ska stanna till tisdag. Vi har samma problem litegrann. Efter att ha varit i Australien ett tag så sitter våra kläder lite tightare än de borde, så vi ska ta tag i det och söka upp stadens gym. Och sen ska vi träna där.

Det händer inte så mycket här annars. Jag fick irriterade ögon, men det visade sig vara nån form av allergisk reaktion för när jag tog lite pollenallergitabletter så försvann det.  :)

I övrigt så är det inget mer just nu.

(Förutom): Kan vissa vänner specificera sig lite om exakt vad de vill att jag ska författa för deras arbete? Mejlet var mycket uppskattat men lite otydligt. ;p

Värdelös

11 Läs mer >>
Jag drömde att jag kom hem i natt. Det var en väldgit skum känsla.
Jag smög omkring på Hjampis för att försöka överraska mina NV kamrater, men det gick inte alls. Jag hade nämnligen på mig högklackade skor. Sofia hörde mina steg och sa: Jaha, nu har Agnes kommit hem igen.

Vilket misslyckande.  Men det var annars en ganska trevlig dröm. :)

...