Sydney



I Sydney gjorde jag ganska lite, med tanke på hur mycket som man kan göra där. Jag såg fyrverkerierna på Sydney Harbour på nyårsafton, seglade och åkte på sightseeing med min familj. Att sitta på en båt på Sydney Harbour var dock inte så jättekul. Vi var tvugna att vara på plats vid två för att få en bra plats och sedan var det bara att vänta. Fyrverkerierna var dock jättefina.
På sightseeingen såg vi väl det mesta som man "ska" se Operahuset, Harbour Bridge(Jag och pappa ville klättra upp på den, men det kostade typ 200 dollar). Vi åkte buss en dag och färja den andra. Sydney är en fin stad, men jag är ändå glad att jag inte hamnade där som jag ville från början. (För de tror att svenska utbytesstudenter är värsta slamporna fick jag höra. x)  )

Jag bodde också ett par dagar hos min värdmammas kompis i Newcastle, de har ett hus brev id en sjö i vilken jag provade wakeboarding vilket jag var ganska värdelös på. Men det var roligt iallafall.

Kommentarer:

1 Emelie:

skriven

Haha, vilka fördomar!

2 Agnes:

skriven

Men jag vet! Som tur är så har inte människorna här samma intryck. Kanske för att det inte har varit några svenska utbytesstudenter här förut... (A)

Kommentera här: